BrazilSkillz

HeaderImage BrazilSkillz

Den 15. til den 17. februar 2016 præsenterer Brazil Football College for anden gang en spændende og anderledes Camp, som hedder Brazil Skillz.

Brazil Skillz er for piger og drenge, som går i 7.til 10. klasse.

På Brazil Skillz bliver du udfordret fodboldmæssigt, hvor højtuddannede brasilianske fodboldtrænere vil udfordre din fodboldkunnen med daglige træningspas.

Du kommer blandt andet til at prøve kræfter med det brasilianske spil, futsal.

Sideløbende vil der være en individuel fodboldturnering, som kører over alle 3 dage. Yderligere vil der blive målt og konkurreret på kryds og tværs i teknisk udfordrende øvelser.
Ved siden af fodbolden, vil du få et indtryk og indblik i den fantastiske brasilianske kultur.

Måltiderne er tydeligt inspireret af det brasilianske køkken, endvidere vil der være et oplæg fra person/personer, som har spillet fodbold på eliteniveau.

Om aftenen vil der være plads til udfordre sine tekniske færdigheder enten i en FIFA-turnering, bordfodbold-turnering eller andre sociale aktiviteter.

Prisen for hele herligheden er 995.- der dækker træningen, en fed tøjpakke, frugt og alle måltider, samt overnatning med opsyn.

Vi håber du er klar til en 3 dages Camp, hvor du vil blive udfordret, få nye venner og ikke mindst for at have det sjovt!

Vi glæder os til at se dig.

Læs mere og tilmeld dig her:
http://brazilfootballcollege.dk/skillz/